Jaap Tersteeg

Op 1 januari 2014 is Tersteeg &Company gestart. Met een lange achtergrond in sales consultancy en training bij onder andere Mercuri International en Miller Heiman vond hij het tijd om zijn ideeën, om sales organisaties naar een hoger professioneel niveau te leiden, in de praktijk te brengen. Op interimbasis heeft hij bij verschillende bedrijven de sales organisatie aangestuurd.

Zijn brede en diepe kennis van sales heeft geleid tot het inzicht dat het werken met een Sales Playbook voor bedrijven vele voordelen zal hebben. Door de strategie van uw bedrijf als startpunt te nemen, verzekert het Sales Playbook dat alle elementen, noodzakelijk om succesvol te zijn, worden ingezet.


Robert van Loon

In 2021 heeft Robert van Loon zich bij Tersteeg & Company aangesloten, met hetzelfde doel als Jaap. Robert heeft een brede management en business development ervaring in de ICT en professional services industry. Daarnaast is Robert één dag in de week fietsmecanicien, zwemt hij dagelijks in openwater en publiceert hij regelmatig Outlook & Word tips & trucs via LinkedIn.