Wie zijn wij?

Jaap Tersteeg is op 1 januari 2014 gestart met Tersteeg &Company. Met een lange achtergrond in sales consultancy en training bij onder andere Mercuri International en Miller Heiman, vond hij het tijd om zijn ideeën om sales organisaties naar een hoger professioneel niveau te leiden in de praktijk te brengen.

&Company is een netwerk van professionals die beste in hun vak zijn. We hebben een lange achtergrond in het bedrijfsleven en het ontwikkelen van verkopers en verkooporganisaties. Het is onze passie om het vak Verkopen naar een hoger niveau te brengen. Dat doen we door te kijken naar de strategie van uw bedrijf en transformeren deze in een effectieve verkoopbenadering van klanten en prospects. Daarbij kijken we naar de totale salesorganisatie inclusief de binnendienst. De middelen die we daarvoor inzetten zijn analyse, advies, training, workshops, coaching en joint visits.

Omdat we geloven in het resultaat dat we bieden, werken we graag resultaatgericht samen. Wat dit voor uw organisatie kan betekenen, lichten we graag toe in een persoonlijk gesprek; van mens tot mens, dat is waar verkopen altijd begint.